آلرژی به مارچوبه نسبتاً نادر است و تنها تعداد کمی از افراد به مارچوبه آلرژی دارند، هرکسی که پس از خوردن مارچوبه همچنان احساس سوزش یا خارش در دهان می کند باید خود را برای حساسیت به مارچوبه آزمایش کند.
فصل مارچوبه معمولاً از اواخر فروردین شروع می شود و تا پایان خرداد ادامه دارد که فصل اصلی افراد مبتلا به آلرژی به مارچوبه نیز می باشد.
از آنجایی که این آلرژی بیشتر افرادی را که مارچوبه را برداشت یا فرآوری می کنند، تحت تاثیر قرار می دهد، واکنش های آلرژیک به ندرت هنگام خوردن مارچوبه رخ می دهد
مارچوبه خوراکی از خانواده گیاهان به اصطلاح مارچوبه (Asparagaceae) است که در اصل از اروپا و آسیا می آید. امروزه مارچوبه در سراسر جهان کشت می شود.
در آلمان، مارچوبه پرکاربردترین سبزی در فضای باز است و با نام های مختلفی به فروش می رسد: مارچوبه سفید، مارچوبه سبز، سبزی مارچوبه.
شاخه های جوان بین ماه های مه و ژوئن برداشت می شوند و بیشتر به صورت تازه فروخته می شوند. مارچوبه کنسرو شده در تمام طول سال در دسترس است و بیشتر از چین می آید.
مارچوبه به عنوان سبزی در بسیاری از غذاهای مختلف استفاده می شود، اما در آلمان مارچوبه را به عنوان غذای اصلی با ژامبون و سس هلندیز در فصل مارچوبه می خورند.
هر فردی که به مارچوبه حساسیت دارد باید از خوردن و تماس با مارچوبه خام خودداری کند. مارچوبه پخته شده یا به شدت گرم شده ممکن است قابل تحمل باشد، اما شما باید این را با دقت آزمایش کنید.
اگر خودتان غذاهای با مارچوبه درست می کنید، هنگام پوست کندن مارچوبه باید همیشه دستکش بپوشید. همچنین باید مطمئن شوید که غذاهای آماده حاوی مارچوبه باشد.
در صورت بروز علائم حاد پس از خوردن مارچوبه، باید با پزشک مشورت کنید. در مورد علائم خوراکی، اغلب قرص های آلرژی تجویز می شود که تولید هیستامین را کاهش می دهد.
سپس علائم پس از مدت کوتاهی فروکش می کند. برای علائمی مانند عطسه یا آبریزش بینی و سرفه معمولاً اسپری بینی با همان مواد موثره تجویز می شود.
پمادهای حاوی کورتیزون اغلب برای علائمی مانند بثورات پوستی یا قرمز شدن پوست همراه با جوش و جوش در نتیجه تماس با مارچوبه تجویز می شوند. پماد کورتیزون خارش را کاهش می دهد و اجازه می دهد تا التهاب پوست نسبتاً سریع فروکش کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.