تولید بهترین لیمو عمانی

لیمو عمانی نوعی دیگر از لیمو ترش درجه یک بوده که به بهترین نحو ممکن تولید شده و آن را به صورت خشک شده در داخل بسیاری از غذاها مانند خورشت ها به عنوان چاشنی غذا استفاده می نمایند.
همانطور که لیمو عمانی جهرم از نامش پیداست گونه ای دیگر از لیمو ترش بوده که درخت آن مانند نارنج است و رنگ لیمو عمانی تازه خردلی بوده و با بهترین روش رشد می کند. لیمو ترش دزفول به دلیل طعم بسیار ترشی که دارد به صورت خام نمی توان استفاده نمود و در آفتاب آنها را خشک می نمایند و در داخل برخی از غذاهای ایرانی از جمله انواع خورشت ها به عنوان چاشنی استفاده می شوند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.