شاید با شنیدن لیمو امانی یا لیمو عمانی به یاد غذای محبوب ایرانی یعنی قرمه سبزی یا قیمه بیفتید. لیمو عمانی میوه ی خشک شده ی لیمو ترش است که خشک شده ی آن به عنوان طعم دهنده یا چاشنی در غذا استفاده می شود. جهت خرید عمده این محصول با ما در ارتباط باشید.
لیمو عمانی گونه ی دیگری از لیمو ترش و درخت آن از خانواده ی نارنج است. لیمو عمانی تازه، رنگ خردلی داشته و بسیار ترش است؛ به طوری که تازه اش را نمی توان به تنهایی مصرف کرد. به همین دلیل آن را در آفتاب خشک می کنند تا قابلیت مصرف آن افزایش یابد.
لیموعمانی در مقایسه با لیمو ترش خواص یکسانی دارد و پس از خشکشدن ۷۰ تا ۸۰ درصد خواص آن باقی میماند بجز ویتامین C که مقدار آن در لیموی تازه بیشتر است.
لیموعمانی از نظر کلسیم و پتاسیم غنی است و به دلیل خاصیت آنتیاکسیدانی ضدسرطان شناخته شده است.
دمکرده لیموعمانی همراه چای و گلگاوزبان در کاهش فشار، چربی و کلسترول خون موثر است و میتواند از تصلب شرایین جلوگیری کرده و گرفتگی عروق را بهبود بخشد.
افراد سالم میتوانند آن را با عسل یا نبات مصرف کنند و توصیه میشود بیماران قلبی از لیموعمانی یا پودر آن در انواع سالادها استفاده کنند.
از خرید لیمو عمانی به صورت فله ای و روباز اجتناب کنید. لیمو عمانی هایی را که به صورت سنتی خشک می کنند، غیر بهداشتی و محل تجمع میکروب ها هستند. بنابراین هنگام خرید، محصولاتی را که دارای بسته بندی اصولی، مجوز بهداشت و تاریخ مصرف هستند، انتخاب کنید و بهتر است قبل از مصرف، آن را خوب بشویید.
منبع: مرکبات ایران
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.