شیره سیب در بازار از لحاظ کیفی به درجه اول صعود کرد

شیره در صورت مصرف متعادل برای اکثر افراد بی خطر است.

در حالی که شیره می تواند جایگزین خوبی برای شکر تصفیه شده باشد، مصرف بیش از حد هر شکر اضافه شده می تواند اثرات نامطلوبی داشته باشد.

این اثرات ممکن است به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت مضر باشد .

شیره سیب در بازار طرفداران بسیاری دارد.

همچنین از آنجایی که افراد شیره را طی فرآیندی به نام تخمیر می سازند، می تواند باعث مشکلات گوارشی شود.

مصرف مقادیر زیاد ممکن است باعث مدفوع شل یا اسهال شود.

افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر یا سایر اشکال ناراحتی گوارشی ممکن است بخواهند از مصرف این شربت اجتناب کنند.

شیره در مقابل شیره سورگوم
در حالی که شیره و شیره سورگوم شیرین کننده های غلیظ و قهوه ای تیره هستند، تولیدکنندگان آنها را از گیاهان مختلف پردازش می کنند.

آنها در فرآیند تبدیل نیشکر به شکر شیره می سازند. آنها شیره سورگوم را با جوشاندن آب ساقه های له شده گیاه سورگوم می سازند.

شیره سورگوم شامل مقادیر بیشتری از برخی مواد مغذی از شیره مانند فسفر و روی دارد و سدیم کمتری دارد.

شکر قهوه ای که حاوی شکر دانه ریز و شیره است، نزدیک ترین جایگزین برای شیره است.

فرد می تواند یک فنجان شیره را با ¾ فنجان شکر قهوه ای و ¼ فنجان آب جایگزین کند.

محصولات زیر نیز می توانند به عنوان جایگزین شیره به نسبت 1:1 استفاده شوند:

شربت افرا
عسل
شربت ذرت تیره
شربت طلایی
شربت سورگوم
از کجا شیره بخریم
شیره برای خرید در فروشگاه های مواد غذایی، فروشگاه های مواد غذایی بهداشتی و فروشگاه های آنلاین موجود است.

در فروشگاه‌ها، فرد معمولاً می‌تواند شیره را در راهروی پخت در نزدیکی شیرین‌کننده‌های دیگر مانند شکر و شربت ذرت بیابد. اغلب در بطری یا شیشه موجود است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.