کشمش پلویی سحرخیز، انگور کم آب یا خشک – یک غذای انگشتی رایج برای کودکان خردسال و میوه ای است که نباید توسط نوجوانان، بزرگسالان و سالمندان نادیده گرفته شود.
هنگام مقایسه تغذیه، راحتی، تطبیق پذیری و قیمت، کشمش یکی از رقبای اصلی در دسته میوه های خشک است.
کشمش های شیرین آبدار ممکن است در پوست چروکیده خود بی تکلف به نظر برسند، با این حال دارای ارزش غذایی متمرکزی هستند که خوردن آن را به انتخاب خوبی برای کمک به دستیابی به توصیه میوه روزانه شما تبدیل می کند.
کشمش آفتابی تاکستان بدون شکر اضافه بسته بندی می شود.
یک اونس کشمش حاوی 85 کالری، آنتی اکسیدان، مواد شیمیایی گیاهی، یک گرم فیبر، سه درصد ارزش روزانه آهن، پتاسیم و ماده معدنی کمیاب بور است که با سلامت استخوان ها مرتبط است.
کشمش پلویی ها عموماً در جعبه ها یا ظروفی بسته بندی می شوند که به مصرف کننده اجازه دیدن محصول واقعی را نمی دهند.
چندین گزینه بسته بندی مختلف از جمله کشمش فروخته شده در جعبه های کوچک نیم اونسی، جعبه های یک اونسی یا جعبه ها و ظروف بزرگتر موجود است.
طراوت را می توان با فشار دادن یا تکان دادن جعبه به طور کلی تعیین کرد.
اگر کشمش در داخل جغجغه کند، ممکن است کشمش در حال خشک شدن باشد.
توسعه دانشگاه ایالتی میشیگان توصیه می کند کشمش را در مکانی خنک، خشک و تاریک در ظروف دربسته نگهداری کنید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود.
نگهداری کشمش تیزابی سبز در یخچال طراوت آن را تا یک سال طولانی می کند.
در قرار دادن کشمش در کمد آشپزخانه ای که ممکن است گرم باشد احتیاط کنید، زیرا افزایش دما نیز می تواند باعث شود کشمش سریعتر رطوبت خود را از دست بدهد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.