لیمو خشک فله ای و بسته بندی شده در مراکز موجود در بازارها به صورت عمده به فروش می رسد و آن را سوراخ کرده دانه هایش را که باعث تلخ شدن غذا می شود در می آورند.
لیمو عمانی تازه نوعی از لیموهای تازه بوده که به روش های طبیعی یا صنعتی آنها را خشک می نمایند و پس از خشک شدن به رنگ قهوه ای در می آیند که به صورت درسته یا کوبیده شده در داخل بسیاری از خورشت های ایرانی به عنوان چاشنی غذا کاربرد دارد لیمو خشک را پس از اینکه داخل خورشت بیندازند ابتدا سوراخ نموده و دانه های آن را به دلیل جلوگیری از تلخ شدن غذا بیرون می آورند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.