این مطالعه ادراک دانشآموزان دبیرستانی را از سیستمهای تلویزیون مدار بسته مدارس (CCTV) بررسی میکند. این برگرفته از مصاحبه های انجام شده با 83 نوجوانی است که از کلاس های 10 تا 12 در 39 مدرسه استخدام شده اند.
یافتهها نشان میدهد که درک دانشآموزان از دوربین مدار بسته مخفی در نظرات کلی آنها درباره مدرسه، بهویژه در مورد روابط و اعتماد بین دانشآموزان و مربیان تعبیه شده است.
استعارههای مختلفی که دانشآموزان برای توصیف موقعیت ارتباطی خود در مورد دوربینهای مداربسته مدارس استفاده میکنند، نشان میدهد که نظارت به بخشی از تجربه سازمانی آموزشی تبدیل شده است.
یافتهها همچنین نشان میدهد که بررسی دقیق دانشآموزان از دوربین مداربسته حافظه دار مدارس، منعکس کننده تضاد بین نگرانیهای حفظ حریم خصوصی و امنیت است.
دانشآموزان این تعارض را با توسل به توازنهای مختلف حل میکنند، که منطبق بر اصول کلی قانون اساسی است، اما در تجارب تحصیلی شخصی دانشآموزان نیز تثبیت شده است.
در حالی که بر اساس چارچوب یکپارچگی متنی Nissenbaum برای ارزیابی نقض حریم خصوصی، ما فرض آن را در مورد مجموعه ای یکنواخت از هنجارهای اطلاعاتی در یک زمینه مشخص به چالش می کشیم.
این مطالعه ادراکات دانش آموزان دبیرستانی اسرائیلی را در مورد نظارت مدرسه و به ویژه مدار بسته بررسی می کند. سیستم های تلویزیونی. ما بر نحوه مفهوم سازی دانش آموزان نظارت بر مدرسه و رسیدگی به نفوذ به حریم خصوصی آنها تمرکز می کنیم.
علاقه علمی فزاینده ای به نظارت بر مدرسه وجود دارد. با این حال، ادبیات مربوط به درک دانشآموزان از نظارت اندک است. از آنجایی که دوربین مداربسته اصفهان مدارس به طور فزایندهای رایج میشوند، درک نحوه تجربه دانشآموزان از آن مهم است.
نقل قول مقدماتی از یک دختر 16 ساله یکی از یافتههای اصلی مطالعه ما را در رابطه با نحوه پیوند دانشآموزان با دوربینهای مداربسته مدرسه به تجربیات مدرسه نشان میدهد.
ما با بررسی ادبیات دوربین مدار بسته ضد آب مدارس، درک دانش آموزان از نظارت بر مدرسه و حق حفظ حریم خصوصی شروع می کنیم. بخش مربوط به حق حفظ حریم خصوصی، چارچوب مفهومی مطالعه را با تکیه بر کار در مورد یکپارچگی زمینه (CI) توضیح می دهد.
بخش زیر طرح تحقیق را تشریح میکند که از مصاحبههای نیمه ساختاریافته با ۸۳ نوجوان در اسرائیل انجام شده است. یافتهها نشان میدهد که برداشت دانشآموزان از نظارت بر مدرسه، نمودی از نظرات کلی آنها در مورد مدرسه است.
یافتهها همچنین نشان میدهد که دانشآموزان تمایل دارند تعارضهای بین امنیت و حریم خصوصی را با توسل به ملاحظات متوازن حل کنند، که بازتابی از اصول کلی قانون اساسی است، اما در تجارب تحصیلی شخصی دانشآموزان نیز تثبیت شده است.
بخش پایانی یافتهها را مورد بحث قرار میدهد و نتیجهگیریهای ما را توضیح میدهد، که چارچوب Nissenbaum را در پرتو دیدگاهها و هنجارهای متعددی که درک دانشآموزان از دوربینهای مداربسته مدارس را مشخص میکند، به چالش میکشد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.