به مناطقی که مرغوب ترین و بهترین و همچنین بیشترین لیمو ترش را کاشت و برداشت می کند به نوعی پایتخت لیمو ترش می گویند. شهر های شمال و جنوب و همچنین مرکزی انواع لیمو ترش را تولید می کنند ولی منطقه استان فارس در زمینه ی تولید
لیمو ترش مقام اول را دارد و پایتخت این محصول پر خاصیت می باشد.
استان فارس قطب تولید لیمو ترش جهرم می باشد که شهرها ی کازرون، قیر و کازرین، جهرم و فسا انواع مرکبات استان فارس را تولید می کنند.
پایتخت لیمو ترش جهرم یا قیر و کارزین؟
شهرستان قیر و کارزین و شهرستان جهرم از تولیدکنندگان بزرگ استان فارس میباشند لیموترش تازه از کیفیت و مرغوبیت بیشتری برخوردار است و همچنین مقادیر زیادی لیمو ترش شیرازی در شهر قیر و کازرین تولید می شود.
ولی بیشتر فعالان اقتصادی و افراد عادی به اشتباه فکر می کنند که لیموی جهرم مرغوب تر می باشد در صورتی که اشتباه می کنند زیرا سالانه بیشترین لیمو ترش را قیر و کازرین برداشت می کنند.
پس می شود عنوان کرد که پایتخت لیمو ترش آبگیری کشور، شهر قیر و کارزین می باشد که شهر های اطراف لیموهای کازرین را با نام های خود به بازار می فرستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.