چرا ویتامین c در لیمو مهم است

لیموترش و لیمو تنها منبع این ماده مغذی قدرتمند شما نیستند. برای دریافت دوز روزانه ویتامین C خود، از میان انواع میوه ها و سبزیجات انتخاب کنید. با گفتن ویتامین C تقریباً بلافاصله به فکر پرتقال و لیمو می افتید. اما آیا می‌دانستید که یک گواوا قرمز بیش از 200 میلی‌گرم ماده مغذی در 100 گرم دارد که تقریباً بیش از سه برابر پرتقال است. طبق جداول ترکیب غذای هندی، شما فقط 64 میلی گرم از 100 گرم پرتقال و 48 میلی گرم از 100 میلی لیتر آب لیموترش دریافت می کنید.

ویتامین C که اسید اسکوربیک نیز نامیده می‌شود، یک ویتامین محلول در آب است که به بهبود ایمنی کمک می‌کند، به سنتز کلاژن (پروتئین پوست) و تولید برخی انتقال‌دهنده‌های عصبی (پیام‌رسان‌های شیمیایی بدن) کمک می‌کند. Dharshini Surendran، متخصص تغذیه می گوید: این در بدن ذخیره نمی شود و نیاز به مصرف روزانه دارد.

در حالی که 100 گرم انگور فرنگی 247 میلی گرم دارد، فلفل دلمه ای (زرد، قرمز، سبز: 120 میلی گرم)، کدو تلخ (50 میلی گرم) و انبه خام (50 میلی گرم) نیز می توانند این ویتامین را تامین کنند. اگرچه خوردن 100 گرم فلفل قرمز امکان پذیر نیست، اما خوب است بدانید که این فلفل حاوی 90 میلی گرم ویتامین است.

مقدار توصیه شده رژیم غذایی (RDA) ویتامین C برای بزرگسالان 65 تا 90 میلی گرم در روز است که این مقدرا در پودر لیمو عمانی وجود دارد. Gayathri V، متخصص تغذیه در کوچی می گوید: ما به ویتامین C برای کمک به جذب آهن از غذا نیاز داریم. یک رژیم غذایی متعادل، به عنوان مثال دوسا یا ادلی و سامبر با سبزیجات فصلی برای صبحانه. یک بشقاب ناهار برنج، سبزیجات سبز و دال؛ یک گواوا یا پاپایا برای دسر، تضمین می کند که نه تنها ویتامین C، بلکه کربوهیدرات، پروتئین و چربی را نیز دریافت می کنید.

 

لیمو ترش و اگزالات

پرادیپا سراوانان، متخصص رژیم غذایی مستقر در کویمباتور، توصیه می کند که کافئین جذب ویتامین C را مهار می کند، هیدراته می شود و مصرف گوشت را کاهش می دهد، به خصوص پس از مصرف غذاهای غنی از ویتامین C. حداقل یک وعده میوه و سبزیجات تازه در روز در رژیم غذایی شما به عنوان مثال، سالاد پاپایا با انار، فلفل دلمه ای یا موز. ویتامین C وقتی در معرض گرما قرار می گیرد تبخیر می شود، به همین دلیل است که توصیه می کنم هر روز 500 میلی گرم مصرف کنید، نه فقط در طول همه گیری، بلکه برای مادام العمر، تا از دست دادن مواد مغذی هنگام پخت و پز جبران شود.

 

یکی از راه‌های شروع روزتان با تزریق ویتامین C این است که سه یا چهار آملا (انگور فرنگی) یا نصف کدو تلخ را با یک مشت تکه‌های نارگیل و یک عدد نارگیل برای طعم دادن بپزید (هیچ‌چیز بیشتر از یک قاشق غذاخوری). با کمی آب مخلوط کنید، صاف کنید و با معده خالی بنوشید و با توجه به طبع شربت آبلیمو پیشنهاد می کنیم در برنامه غذایی خود قرار دهید.

 

 

 

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.