گردو با پوست تویسرکان یک مغز درختی از خانواده گردو است. آنها در منطقه مدیترانه و آسیای مرکزی منشا گرفته اند و برای هزاران سال بخشی از رژیم غذایی انسان بوده اند.
این آجیل ها سرشار از چربی های امگا 3 هستند و نسبت به سایر غذاها حاوی مقادیر بیشتری آنتی اکسیدان هستند. خوردن گردو ممکن است سلامت مغز را بهبود بخشد و از بیماری قلبی و سرطان جلوگیری کند.
گردو اغلب به تنهایی به عنوان میان وعده مصرف می شود، اما می توان آن را به سالاد، پاستا، غلات صبحانه، سوپ و محصولات پخته شده نیز اضافه کرد.
آنها همچنین برای تهیه روغن گردو استفاده می شوند یک روغن گران قیمت آشپزی که اغلب در سس های سالاد استفاده می شود.
چند گونه گردو خوراکی وجود دارد. این مقاله در مورد گردوی معمولی است که گاهی به آن گردوی انگلیسی یا ایرانی نیز گفته می شود که در سراسر جهان کشت می شود.
یکی دیگر از گونه های مرتبط تجاری مورد علاقه گردو سیاه شرقی است که بومی آمریکای شمالی است. در اینجا همه چیزهایی است که باید در مورد گردو معمولی بدانید.
گردو حاوی حدود 65 درصد چربی وزنی است. مانند سایر آجیل ها، بیشتر کالری موجود در گردو از چربی حاصل می شود. این باعث می شود که آنها یک غذای پر انرژی و پر کالری باشند.
با این حال، اگرچه گردو سرشار از چربی و کالری است، مطالعات نشان میدهد که با جایگزین کردن سایر مواد غذایی در رژیم غذایی، خطر چاقی را افزایش نمیدهند.
گردو همچنین نسبت به سایر آجیل ها از نظر چربی های اشباع نشده غنی تر است. فراوان ترین آنها یک اسید چرب امگا 6 به نام اسید لینولئیک است.
آنها همچنین حاوی درصد نسبتا بالایی از اسید آلفا لینولنیک اسید (ALA) سالم امگا 3 هستند. این حدود 8 تا 14 درصد از کل محتوای چربی را تشکیل می دهد.
در واقع، گردو تنها آجیل است که حاوی مقادیر قابل توجهی ALA است. ALA به ویژه برای سلامت قلب مفید است. همچنین به کاهش التهاب و بهبود ترکیب چربی های خون کمک می کند.
علاوه بر این، ALA پیش ساز اسیدهای چرب امگا 3 با زنجیره بلند EPA و DHA است که با مزایای سلامتی متعددی مرتبط است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.