اگرچه از نظر گیاه شناسی، گردو از نظر فنی یک “آجیل” نیست، بلکه یک “دانه” است.
اما معمولاً به عنوان یک نوع گردو فله درختی طبقه بندی می شود زیرا پوسته آن با دیواره سخت با مغز خوراکی یا “گوشت” که به دو بخش تقسیم می شود.
یا نصف پوسته در یک پوسته سبز ضخیم قرار گرفته است که تا رسیدن آن را احاطه کرده است.
در این مرحله پوسته خشک میشود و ترک میخورد تا پوسته کامل گردو نمایان شود که در صورت عدم برداشت دستی، در نهایت به زمین میافتد.
درختان گردو با برگهای معطر مستطیلیشان متمایز میشوند و در طول فصل اوج، پوستهها عطری شبیه به عطر ایجاد میکنند که باز میشوند.
درختان گردو وحشی گونه ای مقاوم هستند و می توانند تا اندازه ای بزرگ رشد کنند. ما شخصا شاهد رشد درختان وحشی در اینجا در کالیفرنیا بوده ایم که به بزرگی ساختمان های آپارتمانی 5 طبقه هستند.
اگر تا به حال تجربه پرورش گونه های وحشی خود را داشته اید، به خوبی از میزان غذای فراوانی که کوچکترین درختان می توانند تهیه کنند آگاه هستید.
ما متوجه شدیم که آجیل تازه برداشت شده مستقیماً از پوسته، طعم شیرین بسیار غنی و بافتی ترد در مقایسه با اکثر گردوهای خریداری شده در فروشگاه دارند.
درختان گردو نیز گونه ای با عمر طولانی هستند. یکی از قدیمیترین درختان یافت شده در استان شین جیانگ چین، بیش از 1000 سال قدمت دارد. به همین ترتیب، قدمت برخی از درختان در بزرگترین جنگل گردو طبیعی جهان در قرقیزستان یا استان جلال آباد ارسلان باب بیش از 500 سال است.
طبق کتاب Tending the Wild، نخلستانهای بزرگ و درختان وحشی منفرد را هنوز میتوان در نزدیکی سایتهای باستانشناسی بومی آمریکا در کالیفرنیا در نزدیکی مناطق “Walnut Creek، Walnut Grove و محدوده Napa” در بالای دره چوبی یافت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.