لیمو عمانی بیشتر خواص لیموی تازه را در خود جای داده و به دلیل طبع خنکی که دارد برای افراد گرم مزاج مفید است که برای متعادل کردن طبع آن نیز بهتر است به همراه ادویه جات گرم در غذا استفاده شود. هدف از خشک کردن میوه جاتی مانند لیمو ترش این است که بتوان طولانی مدت آن را نگهداری نمود چون لیموی تازه ماندگاری زیادی ندارد و در صورت استفاده نشدن دچار فساد می شود.
لیموعمانی بسته به نوع و کیفیت لیمویی که از آن تهیه شده دارای اندازه و کیفیتهای مختلفی است مثلا نوع باکیفیت درشت بوده و فاقد تلخی می باشد، لذا این خوراکی بسته به کیفیت نیز قیمتهای مختلفی دارد.
هر محصولی در بازار به صورت عمده و خرده عرضه می شود که خریداران هر کدام نیز متفاوت است، فروش لیمو عمانی نیز به همین صورت انجام می شود که خریدار خرده آن را جهت رفع نیاز اصلی خود تهیه می کند و جزء مصرف کننده اصلی است و خریدار عمده نیز تاجر بازار می باشد که به خرید و فروش این محصول می پردازد.
لیمو عمانی همچون آبلیمو خانگی در بازارهای خارجی نیز فروش بالایی دارد که این محصول صادراتی نیز دارای کیفیت ممتازی است و در بسته بندی شیک و استاندارد عرضه می شود، بسته بندی آن نیز پلاستیکی است تا از نفوذ رطوبت به محصول جلوگیری شود و مشخصات محصول نیز در بسته ذکر خواهد شد.
لیمو عمانی شیرازی
لیمو عمانی که به لیموی سیاه هم شناخته می شود در برخی از مناطق این خشکبار را در خوراکی معروف و سنتی با نام خوراک خلیجی طبخ می کنند. همچنین کشاورزان بسیاری به کشت برداشت این محصول پرداخته اند و توانسته اند صادرات خوبی را به کشورهای همجوار داشته باشند و سود خوبی را از این طریق به دست بیاورند. لیمو عمانی در مناطق جنوبی کشور کشت می شود و یکی از مرکبات پر طرفدار در این مناطق به شمار می رود. لیمو عمانی صنعتی در بسیاری از کارخانجات به روشهای نوین و با استفاده از دستگاه های مخصوص به تولید می رسند و به صورت فله و بسته بندی به بازارهای فروش عرضه می شوند.
لیمو عمانی یک ماده غذایی بسیار ارزشمند بوده که سرشار از املاح و مواد معدنی می باشد. لیمو عمانی شیرازی دارای مقادیر زیادی ویتامین ث می باشد و می تواند از سرماخوردگی و انواع ویروس به بدن پیش گیری کند.
امروزه لیمو عمانی زرد منبع موثری برای کاهش فشار خون می باشد و به از بین بردن چربی خون نقش بسزایی دارد.
بسیاری از افرادی که دچار اضافه وزن هستند از این محصول در غذاهای خود استفاده می کنند و می تواند به کاهش وزن و چربی خون موثر واقع شود.
لیمو عمانی را می توان در منزل به راحتی خشک کرد و از آن استفاده نمود و روش آماده سازی آن را در ادامه مشاهده خواهیم کرد.
ابتدا لیمو عمانیها را کاملا تمیز شسته و پس از جوشاندن روی یک سطحی صاف مانند سینی قرار می دهید، سپس در مقابل نور خورشید گذاشته و هر چند وقت یکبار آن را زیر و رو کرده تا به طور یکنواخت خشک شوند.
البته می توان این میوه را در فر هم قرار دهید و زیر سینی کاغذ روغنی گذاشته تا به راحتی جدا شوند.
دمای فر بهتر است 180 درجه سانتی گراد بوده و هر ده دقیقه آن را چک کنید تا از سوختن آن جلوگیری شود.
لیمو عمانی اراک
لیمو عمانی با دارا بودن مقادیر زیادی کلسیم و پتاسیم از بسیاری از نارساییهای قلبی جلوگیری می کند زیرا با تاثیر مستقیمی که بر بافت قلب می گذارد عملکرد آن را تقویت می کند از این رو مصرف آن در افرادی با بیماریهای قلبی و عروقی بسیار مفید می باشد. همان طور که گفتیم لیمو عمانی دارای کاربردهای درمانی وسیعی است که به پاره ای از آنها می پردازیم. علاوه بر اینها مصرف لیمو عمانی می تواند نقش ضد التهاب را در بدن ایفا کند و با ذخیره مناسب ویتامین سی در پیشگیری از سرما خوردگی بسیار حائز اهمیت است.
یکی دیگر از مراکز تولید لیمو عمانی کشور، شهر اراک می باشد که باغات این شهر علاوه بر تامین لیمو عمانی اراک نیاز شهر خود، بخشی از تولید خود را به استانهای مجاور نیز عرضه می کنند.
لیمو عمانی دارای ترکیب بسیار مهمی تحت عنوان اینولین است که در صنایع مختلف به عنوان طعم دهنده استفاده می شود و در طب سنتی نیز کاربردهای زیادی دارد ماده خالص آن را نیز با جوشاندن پودر خشک لیمو عمانی به دست می آورند.
استفاده مداوم از دمنوش لیمو عمانی می تواند در پاک کنندگی و تصفیه خون نقش مهمی داشته باشد همچنین به عنوان یک ضد سم اصلی سیستم ایمنی مطرح است که می تواند انواع آلودگیهای میکروبی و ویروسی را بزداید و در درمان مشکلات گوارشی ناشی از اسهال و یبوست مفید باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.